top of page
City 1.jpg
© Copyright

House 268

Residential

Nonthaburi

350 Sqm.

2019

Korn Supsakorn

Pimpakarn Poontavee

“Not too different to the neighbor“ was our brief to begin the project. The cantilevered extension serves as a car park roof as well as a bedroom balcony. The renovation includes a living room extension and an additional kitchen house at the back.


With the family growing larger, new functions have been added to the house to serve as the owners are looking to spend more time at home after retirement.

City20.jpg
Citybefore10.JPG

"Not too different to the neighbor" was our brief to begin the project.

City16.jpg
City2.jpg
City1.jpg
City3.jpg
Citybefore3.JPG
Citybefore2.jpg
City5.jpg
City4.jpg
City10.jpg
City8.jpg
City9.jpg
City7.jpg
City21.jpg
City23.jpg
City18.jpg
Citybefore4.JPG
Citybefore7.JPG
Citybefore5.JPG

Other Projects

bottom of page